Няма шега, няма измама. Световният рекордьор в спринта на 100 и

...
Няма шега, няма измама. Световният рекордьор в спринта на 100 и
Коментари Харесай

Юсейн Болт проведе първа тренировка с Борусия Дортмунд


Няма смешка, няма машинация. Световният рекордьор в спринта на 100 и на 200 метра Юсейн Болт напълно съществено стартира тренировки с немския гранд Борусия Дортмунд.

Ямаецът реши да стартира футболна кариера след края на блестящия си път на пистата. Той към този момент си уреди и тим в лицето на Мамелъди Съндаунс, само че употребява съвършено фамозното си име, с цел да си уреди и най-хубавата допустима подготовка.



От Борусия се съгласиха да дадат тази опция на Болт, а най-хубавият миг по тази причина се оказа паузата в шампионата поради мачовете на националните тимове. В четвъртък Болт дойде в базата на тима и взе присъединяване в тренировката на отбора.

В нея се включиха едвам 9 футболисти от първия тим заради обстоятелството, че множеството са дружно с националните си тимове. Все отново обаче ямаецът бе един до друг с огромни звезди като Марко Ройс и Марио Гьотце, които с интерес следиха изявите на ямаеца и му даваха препоръки.

Треньорският щаб пък направи специфични разбори на Болт за да му помогне да придвижи бързината си по най-хубавия метод на футболния терен.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР